فرازهایی از کتاب:
* در این کتاب شما درمییابید که موفقیت مختص همه است؛ از یک خانهدار گرفته تا یک تاجر، از یک دانشآموز گرفته تا فردی که مهیای بازنشستگی است، از یک قهرمان ورزشی گرفته تا یک پزشک و از یک کارگر کارخانه گرفته تا یک کارآفرین.
* اکثریت مردم درک نادرستی از مفهوم موفقیت دارند. آنها به اشتباه، موفقیت را با کسب دستاوردهایی در یک زمینه، رسیدن به یک مقصد، یا دستیابی به یک هدف، معادل میپندارند.
* ثروت، شهرت، مقام و قدرت به هیچوجه معیاری برای موفقیت محسوب نمیشوند. تنها معیار واقعی موفقیت، رشد ما تا حداکثر ظرفیت وجودیمان است.
* محدودیتها باید علایم راهنمای شما باشند، نه تابلوهای توقف شما. آنها باید در راه سفر، به شما جهت داده و شما را هدایت کنند، نه اینکه شما را از ادامه مسیر باز دارند.
* وقتی شکستی را تجربه می کنید، بهجای اینکه به این بیندیشید که چه کسی مقصر است، به این بیندیشید که چرا اشتباه رخ داده است.
* بسیاری از افراد در حالی که دیگران به آنها باور ندارند، به موفقیت میرسند؛ اما بهندرت فردی که خودش به خودش باور ندارد، به موفقیت دست پیدا میکند.
* امید، فراموششدهترین نیاز در دنیاست. هیچ موقعیت ناامیدکنندهای وجود ندارد؛ تنها چیزی که وجود دارد، مردمی هستند که ناامیدانه میاندیشند.
* ما در دنیایی زندگی میکنیم که کامل نیست؛ و به همین دلیل تا زمانی که زندهایم، هرگز شاهد این نخواهیم بود که برای هر کاری که انجام میدهیم، بهطور عادلانهای پاداش بگیریم.
* اگر حس شوخ طبعی را در خود پرورش دهید و مسایل مربوط به خود را خیلی جدی نگیرید، در سفر موفقیت خود، مسیر طولانیتری را خواهید پیمود و اوقات بهتری را خواهید گذراند.
* من به شما توصیه میکنم که خواندن دوازده کتاب و گوش کردن به 52 سخنرانی یا خواندن 52 مقاله را در اهداف سالانه خود قرار دهید.
* یکی از متداولترین اشتباهات افراد این است که میپندارند موفقیت، مستلزم هوش و ذکاوت، مهره مار، یا دیگر چیزهایی است که آنها ندارند.
مقدمه ناشر:
بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست در خود بطلب هر آنچه خـواهی که تویی مولانا تصور بسیاری از ما از موفقیت، مترادف است با دستیابی به عواملی خارجی چون ثروت، قدرت، شهرت و یا مقام. از این روست که «انسانهای موفق» را کسانی می دانیم که توانسته اند به ثروتی کلان دست یابند، یا بر مسند قدرتی تکیه زدهاند، یا بخت یارشان بوده و شهره شهر شده اند؛ و یا پست و مقام بالایی را از آن خود کردهاند. همه این ها نشان از آن دارد که ما موفقیت را در خارج از وجود خود میجوییم؛ حال آنکه آنچه همه ما در جستوجوی آنیم، در ماست و از ما جدا نیست. جان ماکسول در کتاب «سه کار برای موفقیت»، به همین برداشت اشتباه از موفقیت اشاره دارد و مشکل اصلی را در این می داند که بسیاری از کسانی که در جستوجوی موفقیت هستند، درک درستی از آنچه به دنبالش هستند، ندارند و اغلب به بیراهه می روند. ماکسول موفقیت را سفری می داند که از درون فرد آغاز می شود و دستاوردش را نیز باید در خود فرد جستوجو کرد. کار اول در نقطه آغاز سفرِ موفقیت، هدفگذاری برای زندگی است؛ که برپایه ویژگی های شخصی هر فرد شکل میگیرد. کار دوم، تلاش بی پایان اوست تا در مسیر سفر به حداکثر رشد و قابلیتهای فردیاش دست یابد. و کار سوم، این که در تمام طول سفر دست دیگران را نیز گرفته و رشدشان دهد و در دستیابی به اهدافشان یاری رسانشان باشد. بنابراین میبینیم که ماکسول نیز با مولانا هم نظر است، که آنچه انسان در جستوجویش است بیرون از او نیست و در درون خود باید آنرا بیابد. وی در این رابطه در کتاب چنین آورده است: «دستی که میتواند بیشترین کمک را در مسیر موفقیت به شما برساند، در آستین خود شماست.» ماکسول پشتکار را بهای موفقیت می داند و «خواستن را توانستن». وی بر این باور است که آنچه را انسان بخواهد و در راه دستیابی به آن سخت بکوشد، بی گمان به دست خواهد آورد؛ و اگر چنان نشود، بیشک یا واقعا خواهان آن نبوده و یا بهای لازم را برای آن نپرداخته است. جمله ای زیبا در کتاب این مطلب را به روشنی بیان می کند: «اگر شما به آنچه میخواهید دست نیافتهاید، نشاندهنده این است که یا بهطور جدی آن را نخواستهاید، یا بر سر قیمت آن چانه زدهاید.» نکته اساسی کتاب این است که مسیر موفقیت هر کس منحصربهفرد است؛ و بزرگ ترین اشتباه این است که موفقیت خود را از دیگران تقلید و الگوبرداری کنیم. ماکسول خوانندگان را هشدار میدهد که: «ذهن خود را پریشان این نکنید که از دیگران بهتر باشید. تلاش کنید که از خودتان بهتر باشید.» این کتاب، کتابی خواندنی است و سازمان فرهنگی فرا خواندن آن را به همه ی راهیان سفر موفقیت پیشنهاد می کند. به کسانی که رویاهایی بزرگ دارند، برای عملی ساختن آن ها آستین های خود را بالا می زنند، تمامی ظرفیتهای وجودیشان را به کار می گیرند، دیگران را در سفر موفقیت همراه می سازند؛ و دانه هایی می کارند تا به بار نشیند و همه جهانیان از آنها بهره برند.
دکتر فریبا لطیفی
مدیرعامل
شناسنامه کتاب:
• نويسنده: جان ماکسول
• مترجم: دکتر شهلا برجعلی لو
• تعداد صفحات: 266
• چاپ اول: 1396
• شابک:4-45-6092-600-978
• قطع: رقعی
• جلد: شوميز
• حامی فرهنگی: شرکت توسعه پترو ایران
• قیمت: 25000 تومان
تلفن سفارشات 88880700 الي 88880702
https://t.me/sazmanefara
|