سايت مديريت فرا، مشاوره آموزش سايت مديريت فرا، مشاوره آموزش سايت مديريت فرا، مشاوره آموزش

مشکل در ایجاد تحول، رفتار کسانی است که تغییر پر شتاب جهان را نادیده می‌گیرند، کسانی که از ترس مشکلات سفر درجا خشک شده‌اند، کسانی که تنها بلدند بنالند..(جان کاتر- دان کوهن)

انتشارات سازمان مديريت فرا
  صفحه اصلي سازمان مديريت فرا
  درباره مديريت فرا و نشر فرا
  كانون نشر و مديريت فرا
  اخبار نشر و مديريت فرا
  ارتباط با سازمان مديريت و نشر فرا
  شرايط و مقررات سايت / انتقادات و پيشنهادات
  فرم عضويت در سايت فرا
  فرم اشتراك آنلاين ماهنامه گزيده مديريت
  درگاه پرداخت اينترنتي آنلاين سازمان فرا
  خلاصه كتابهاي انتشارات مديريت فرا
  روزنامه های امروز

جستجو در سايت فرا :
چنانچه در عبارت مورد جستجو حرف ی وجود دارد از ی فارسی و ِي عربی استفاده نمایید.
جستجوي پيشرفته:


پذيرش اعضا

شناسه

 
 

رمز عبور

 
 
ذخيره شود
 

 
 

  عنوان مقاله : بردباری در شکست

Article Title: Nobu Matsuhisa
Author:
تعداد صفحات:

  خلاصه مقاله
بردباری در شکست

Nobu Matsuhisa

ترجمه اسداله باسمچی

پخت سوشی را در کشورش ژاپن آموخت و به‌عنوان آشپزی جوان طعم‌دار کردن ماهی را در پرو و آرژانتین فراگرفت. او قبل از موفقیتش با رستوران‌های ماتسوهیسا در بورلی‌هیلز و نوبو در نیویورک، چند رستوران بدفرجام راه‌اندازی کرد. یک مشتری، رابرت دنیرو، هنرپیشه معروف، ترغیبش کرد در آخرین فعالیت اقتصادی مخاطره‌آمیزش در سال 1994 مشارکت کند، پایه‌گذاری گروه مهمان‌خانه‌ای که اکنون در سیزده کشور جهان 26 رستوران دارد.

 

چرا به جای تمرکز روی یک رستوران تعداد زیادی رستوران راه‌اندازی کرده‌اید؟

من کار تیمی را دوست دارم و چیزهای خوبی از آشپزهایم می‌آموزم. پس‌زمینه من ژاپنی است، اما کسانی که در آشپزخانه‌های من کار می‌کنند انگلیسی، آمریکایی، ایتالیایی، فرانسوی، چینی و فیلیپینی هستند که از آن‌ها یاد می‌گیرم. من رشد و نمو را زمانی می‌پسندم که کیفیت تحت کنترل باشد. من دنبال ستاره‌های بیش‌تر برای رستوران‌هایم نیستم. فقط دوست دارم ببینم مشتریان به رستوران می‌آیند و از غذا لذت می‌برند.

 




تمام حقوق مادي و معنوي مطالب اين سايت براي «سازمان مديريت فرا» محفوظ است
Powered By Azadi Network